Gi Grasrotandelen til Grenlandsmafiaen PDF Skriv ut E-post
Skrevet av GorgonVaktmester   
fredag 16. oktober 2009 18:31
Vær med og støtt Grenlansdmafiaen økonomisk uten at det koster deg noe!!

Spiller du Lotto, Viking-Lotto, Joker, Fotballtipping, Oddsen eller Keno? Da kan du bestemme hvem som skal få "Grasrotandelen" din. Det betyr at 5% av det du spiller for går til et formål som du bestemmer.


"Geocaching i Grenland" er navnet på foreningen vi har registrert for å ta vare på hjemmesiden og forumet vårt og styre driften i Grenlandsmafiaen.

Når du spiller hos Norsk Tipping på et av de ovennevnte spillene kan 5 % av det du spiller for gå direkte til Geocaching i Grenland. Grasrotandelen går ikke på noen måte ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe ekstra for å være grasrotgiver. Altså kan du være med og støtte Grenlandsmafiaen uten at det koster deg noe ekstra!

Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på http://www.norsk-tipping.no.

Du kan knytte deg til ordningen på en av følgende måter:
1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden for Geocaching i Grenland og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings kommisjonærer.
2. SMS: GRASROTANDELEN 994552007 til 2020 (tjenesten er gratis). 994552007 er organisasjonsnummeret til Geocaching i Grenland.
3. Internett: www.grasrotandelen.no eller www.norsk-tipping.no.
4. Norsk Tipping Mobilspill.

Hvis du vil være med å spre informasjonen om Grasrotandelen og Grenlandsmafiaen, last ned disse vervekortene, skriv dem ut, klipp opp og del ut. Kanskje kan de legges i cacher du besøker?

Mer informasjon om ordningen finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.