X-maf 2018: Stem på dine favoritter!

I fjor hadde vi for første gang kåring av de beste cachene i adventskransen. Og det er ikke tvil om at den kåringen medførte at det var mange flere utrolig flotte cacher i adventskransen. Og med en slik umiddelbar suksess er det umulig å ikke gjenta det i år også.

Siden Adventskransens konkurranser bare er for medlemmer ligger avstemmingen inne på medlemssidene våre. De finner du på sitt eget nettsted som er http://medlem.grenlandsmafiaen.no.

Der må du logge deg inn med brukernavn og passord. Om du ikke har vært innlogget der tidligere, eller ikke husker hvilket passord du brukte sist du var inne der kan du trykke på «Glemt passordet?» på innloggingssiden. Det vil trigge epost til epostadressen som ligger registrert på deg. Om du ikke får epost til postkassen du forventer, ta kontakt med admin[ætt]grenlandsmafiaen.no eller direkte til GorgonVaktmester.

Når du er innlogget kommer du inn på dashbordet. I menyen til venstre finner du «X-maf 2018» nederst. Klikk på den og du kommer inn på avstemmingslisten. I skrivende stund er det kun cachene fra 1. søndag i advent som ligger inne i listen, men etterhvert som søndagene skrider frem vil de restende også komme inn.

Du kan stemme på så mange eller få du vil, men du kan bare gi en stemme til hver cache. Du kan også ombestemme deg så mange ganger du vil, bare klikk på en avkrysningsboks en gang til for å fjerne en stemme. Bare husk å lagre stemmene dine ved å trykke på knappen nederst før du lukker websiden! Du skal få opp en melding som bekrefter at stemmene dine er lagret.

Avstemmingen avsluttes fredag 11. januar ved midnatt. Den/de cahcene som har fått flest stemmer når avstemmingen er avsluttet er vinnerne. Og premiering skjer sammen med loddtrekningen på medlemsmøtet etter årsmøtet i februar.

GODT VALG!!