PQ lister

Grenlandsmafiens tilbud om direkte nedlasting av oppdaterte PQ’er for hele landet eller enkeltfylker har gjennomgått en endring og fått sitt eget lille nettsted: http://pq.grenlandsmafiaen.no

I ca. 10 år har vi hatt et tilbud om PQ lister man har kunnet laste ned fra en av websidene våre. Det har vært en løsning som har vært relativt tungvinn og oppdatere fordi det har vært en manuell operasjon i tillegg til å oppdatere selve PQ’ene. I forbindelsen med omleggingen av websidene har vi flyttet PQ-listene ut og laget et eget lite websted for dem.

For brukerne vil det bli enda mer oversiktlige lister, og for oss er det mye enklere og oppdatere.

Både midt på forsiden og i toppmenyen som alltid er tilstede kan man velge mellom Fylkeslister og Hele Norge. Man kan også lagre egne bokmerker som går direkte til det ene eller andre settet med lister.

Fylkeslistene:
Øverst på siden er det lenker til alle fylkene. Ved å klikke på det fylket du ønsker hopper du ned på siden til riktig liste. Under overskriften for det enkelte fylke er det en liste med alle PQ’ene for det aktuelle fylket. I hver rad finner du PQ-nummeret, fra dato, til dato og ikke minst dato for når den sist ble endret. Dersom den datoen er under en måned siden vil det i tillegg stå en blå sirkel med en hvit pil inni som et symbol på at du trolig bør laste den ned på nytt. Ved å klikke på de aktuelle radene i tabellen åpnes selve PQ’en i en ny fane/nytt vindu (avhenger av nettleseren din).

Hele Norge:
Listen er delt i tre kolonner. Kolonnene er tilsvarende som fylkeslistene med PQ-nummeret, fra dato, til dato og ikke minst dato for når den sist ble endret. Også her er det en blå sirkel med en hvit pil inni dersom det er under en måned siden siste den ble oppdatert, og den åpnes i en ny fane/nytt vindu når du klikker på den.

Vi håper dere finner dere til rette med de nye listene!