Lenke til FINN kart på alle cachesidene (Tampermonkeyscript)

Dette er et enkelt Tampermonkey-skript som legger til en lenke til FINN Kart (hybrid, maks zoom) sammen med lenkene til de andre kartene.
(For å kunne bruke dette scriptet må du ha tampermonkey installert.)

Finn Kart har bedre kart og flyfoto enn andre tjenester som f.eks. Google Maps. Finn Kart har blant annet påskrevet husnummer, merket opp flere veier, og har til og med veldig mange stier merket opp på kartene sine. Geocaching.com har dessverre (av naturlige/praktiske årsaker) ikke lenket direkte til Finn Kart sånn at vi kan bruke det til geocaching. Med dette scriptet utvides listen over karttjenester du kan vise cachens plassering i med en egen lenke for Finn Kart. Til høyre ser du et eksempel på hvordan listen blir seende ut etter at scriptet har gjort jobben sin. (Den røde markeringen er lagt inn av oss.)

Dette scriptet ble laget før geocaching.com gikk over fra å bruke http til å bruke https. Vi må derfor gjøre noen endringer i innstillingene for scriptet som beskrevet nedenfor. (Klikk på bildene for å se større versjoner.)

Start med å gå inn i hovedmenyen for Tampermonkey:

Klikk så på scriptet:

Når du har åpnet scriptet klikker du på fanen for innstillinger:

I innstilingene vil du se at i ruten for «Opprinnelige inkluderinger» står det to linker som begynner med http. Du må legge til nøyaktig de samme under Brukerinkluderinger bare at du må sette https foran, slik som vist på dette bildet:

Når det er gjort kan du bare gå ut av innstillingene for scriptet og du skal nå få lenken til «Finn Kart» på alle cachesidene.

Du finner scriptet her: http://userscripts-mirror.org/scripts/show/66805