Nye websider

Grenlandsmafiaen logoDa er våre nye websider på lufta!!

Som en følge av at teknologien bak de gamle websidene våre var blitt utdatert måtte noe gjøres. Vi hadde da valge mellom å fortsette med samme publiseringsløsning som tidligere, bare i en vesentlig nyere versjon eller bytte til en ny publiseringsløsning. Uansett hva vi valgte måtte hele nettstedet gjennomgås og alle artiklene vi har hatt tidligere måtte konverteres manuelt. Vi har derfor valgt å bytte teknologi til WordPress som de fleste andre orginisasjonene også bruker. Det gir oss mulighet til å benytte en del plugins som er laget for Geocaching av andre som kan gi oss funksjonalitet vi ikke har hatt tidligere.

Som nevnt i en annen artikkel er PQ-listene våre nå flyttet ut av websiden og har fått sitt eget websted på http://pq.grenlandsmafiaen.no

Medlemssidene har tidligere blitt flyttet over til http://medlem.grenlandsmafiaen.no og slik er det fortsatt.

Det du finner her er den åpne informasjonen som er tilgjengelig for alle. Artiklene er kategorisert og tagget med forskjellige stikkord. På forsiden vil du finne de mest aktuelle artiklene, i tillegg vil du i menyen til venstre kunne velge de forskjellige kategoriene og taggene for å få opp de artiklene som passer med den valgte kategorien/taggen. Vi har også et søkefelt hvor du kan søke etter dine egne søkeord i alle artiklene.

Alle gamle artikler fra de gamle websidene vil i tiden fremover bli gjennomgått og alle artikler om ikke er utdagert vil komme inn her en etter en. Utdaterte artikler vil derimot ikke bli konvertert.

Vi håper de nye websidene blir bedre enn de vi hadde tidligere!