X-maf 2019 – Avstemning

Alle årets adventscacher er nå publisert, og det er tid for å gjøre opp status. For et par år siden innførte vi at man kunne stemme på hvilke cacher som er verdige til å bli kåret til «beste cache». Og som tidligere annonsert fortsetter vi den tradisjonen i år. Det er veldig gledelig å registrere at mange har lagt seg i selen for å lage gode cacher i håp om å sanke stemmer.

Hvordan går man frem?

På samme måten som utdelingen av lodd for funn er en medlemsfordel og dermed forbeholdt foreningens medlemmer er også avstemningen kun for foreningens medlemmer. Som tidligere år har vi også i år lagt avstemningen inn på medlemssidene. De kan du enten finne ved å klikke på menyvalget «Medlemssider» i menyen over her, eller gå direkte til http://medlem.grenlandsmafiaen.no.

I menyen til venstre inne på den siden ligger det et valg helt nederst som heter «X-maf 2019»:

Ved å klikke på den kommer du til avstemningsskjemaet:


(Klikk på bildet for større versjon)

Her setter du ganske enkelt kryss ved alle cachene du likte så godt at de kan bli kåret til «beste cache». Du kan sette kryss ved så mange du vil. Når du er ferdig klikker du på «Lagre». Du får da opp en bekreftelse på at stemmene dine er lagret.

Frem til fredag 10. januar 2019 kl. 24:00 (samme frist som fristen for å logge på nett for å få lodd) kan du gå inn og endre stemmene dine så mange ganger du vil om du skulle ombestemme deg, eller komme på noen du har glemt el.l.

Godt Valg!