Kjøp og Salg for Grenlandsmafiaens medlemmer

For en stund siden ble det nedlagt forbud mot kjøp og salg annonser i Facebookgruppen vår fordi en del av medlemmene følte at disse annonsene tok helt overhånd i gruppen. Etter dette har vi ikke hatt noe sted for kjøp og salg internt i mafiaen. Dette har blitt et savn som vi nå har gjort noe med.Vi har nå opprettet en egen Facebookgruppe for «Grenlandsmafiaen Kjøp og Salg». (https://www.facebook.com/groups/GrenlandsmafiaenKjopOgSalg/) Du må be om medlemskap i gruppen første gang du besøker den, men er du medlem av den primære Facebookgruppen vår er du «forhåndsgodkjent» som medlem og skal slippe inn umiddelbart.

Alle medlemmer av Grenlandsmafiaen kan poste annonser der. Det må være du selv som kjøper og selger, enten som privatperson eller fra eget enkeltmannsforetak/personlig firma. I utgangspunktet er gruppen tenkt for cacherelatert kjøp og salg, men det er ikke begrenset bare til dette.

Husk at denne gruppen er begrenset til Grenlandsmafiaens medlemmer, så hvis du er ute etter bredest mulig eksponering for å få best mulig pris bør du vurdere en annen gruppe for kjøp og salg. Men om du har noe du har lyst til å fremby kun for mafianes medlemmer, eller til en spesialpris for mafiaens medlemmer er dette stedet å gjøre det!